Untitled
03 feb 2017
week 190: 27 januari t/m 2 februari

Op 27 januari was Laura weer helemaal beter. Ze had zelfs zin om naar de Peuterspeelzaal te gaan. Daar heeft ze het goed naar haar zin gehad. Omdat Bas zijn klas moest optreden rond 11:45 uur, heb ik Laura iets eerder opgehaald, zodat ook zij mee kon kijken. Martijn, Jolanda en Femm waren er ook (de ouders en het zusje van Tijn). Omdat Martijn niet kan staan, gingen ze op de laatste rij stoelen zitten. Jolanda had Femm op schoot en Laura kroop ook bij haar op schoot . Na de lunch kwamen Eefje en Sjoerd op bezoek. Bas, Laura en Sjoerd hebben fijn gespeeld en ook gezellig nog even samen televisie gekeken.
Op 28 januari zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline kwamen ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en geknutseld. ’s Middags zijn we naar oma Van Mierlo gegaan, die jarig was. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met Esther en Lars en met Jans en Ties. Samen met opa en oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars hebben we gezellig nog frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Nachts zijn we er vaak uit geweest voor Laura: ze had diarree en is heel vaak naar de wc geweest. Ze heeft het wel super goed gedaan; ze was niet een keer te laat.
We zijn op 29 januari een geo-cacheroute gaan lopen in Liessel bij de Hutten. We moesten op zoek naar 6 kabouters die in het bos over een route van 5 km verstopt waren. Bij iedere kabouter stonden de coördinaten van de plek waar de volgende kabouter verstopt was en bij iedere kabouter moest er een vraag beantwoord worden. We hebben de eerste 2 kabouters gevonden, de 3e was erg lastig. Laura had al een tijdje gezeurd dat ze naar huis wilde en bij de plek van kabouter 3 had Bas Laura onder de modder gespat. Heel relaxt de kabouter zoeken zat er niet meer in en omdat het ook al laat begon te worden, zijn we weer naar de auto gewandeld. Thuis heeft Mark Bas en Laura in bad gedaan, terwijl ik pannenkoeken bakte. Bas en Laura hebben lekker gesmuld en goed gegeten.
Op 30 januari zijn we weer gezellig overgebleven met de LunchClub. Na school zijn we bij Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen, terwijl Laura in de speelkamer speelde. Daarna zijn we nieuwe gymschoenen voor Bas gaan kopen, omdat zijn oude gymschoenen niet meer goed pasten. Bas en Laura hebben flink door de winkel rondgerend en luisterden niet zo heel erg goed... Laura vond het blijkbaar toch leuk gisteren: ze vroeg of we, als Bas uit school kwam, weer naar het bos zouden gaan om de andere kabouters te zoeken .
Laura heeft het op 31 januari weer fijn gehad op de Peuterspeelzaal. Tussen de middag zijn we weer overgebleven met De LunchClub. Laura heeft genoten van het buiten spelen en ook toen de kleuters weer naar binnen gingen, vond ze het weer leuk. 2 Kinderen deden een interactief poppenkast-spel, waarbij de kleuters liedjes zongen en muziek maakten. Toen we Bas weer van school gehaald hadden, hebben Bas, Laura en ik gezellig even spelletjes gedaan, daarna zijn Bas en Laura gaan knutselen. Na het avondeten hebben we met zijn vieren op de Wii gekart.
Op 01 februari hebben Laura en ik gezellig een potje memory gespeeld. Na school zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Daarna hebben Bas, Laura en Eline een film gekeken en geknutseld. We hebben boodschappen gedaan en zijn naar de bieb geweest om de boeken terug te brengen (we hebben geen nieuwe meegenomen, omdat Bas graag op de schoolbieb wil gaan kijken).
Op 2 februari hebben Laura en ik gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Tussen de middag zijn we gezellig overgebleven met De LunchClub. Bas en Laura wilden na school allebei op de schommel en dus heb ik het schommelstoeltje eraf gehaald en vervangen door een plankje, omdat Laura prima op een plankje kan schommelen en dan hoef ik haar niet steeds in het stoeltje te zetten en haar er weer uit te halen. Ze hebben een hele tijd met zijn tweetjes geschommeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative